OVER ONS

PSB-Steigers is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het verhuren en monteren van systeemsteigers, gevelsteigers en rolsteigers.

Voor al uw werkzaamheden en voor ieder project bieden wij de juiste oplossing. Met een eigen team van ervaren monteurs staan wij elke dag klaar om u hoogwaardige steigers met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding te leveren.

Klantvriendelijkheid en veiligheid spreken daarbij voor zich. PSB-Steigers beschouwt de Randstad als werkgebied en heeft vestigingen in Amsterdam en Den Haag.

Bij PSB-Steigers bent u aan het juiste adres voor het huren van steigers. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het leveren.

Maatwerk is voor ons eerder regel dan uitzondering. Dat neemt echter niet weg dat we u ook graag van dienst zijn bij de verhuur van reguliere steigers.

Het voordeel van huren bij PSB-Steigers is bovendien dat wij u niet zo maar met de steigers op pad sturen. U legt uw vraagstuk bij ons neer en wij organiseren het gehele traject.

We denken niet alleen mee over de benodigde materialen, maar we leveren ze ook bij u aan, bouwen ze op en af en halen ze na gebruik weer bij u op. Een van onze belangrijke pluspunten, die u veel werk en zorg uit handen neemt!

 

Het (de)monteren van steigers doen we met een team van eigen medewerkers. Door medewerkers voor langere tijd aan ons te verbinden, garanderen we u een hoge mate van betrokkenheid.

Bovendien leiden we nieuwe collega’s zelf op, om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van werk altijd van hoog niveau is. Uiteraard is PSB-Steigers VCA * gecertificeerd en beschikken al onze medewerkers over het VCA-diploma, het Veiligheids Certificaat Aannemerij.

Een extra garantie voor u. Kortom, u mag van ons personeel altijd een stapje meer verwachten.

De P in PSB-Steigers staat voor Perfect. Die kwalificatie verdienen alle genoemde thema’s binnen onze organisatie, maar in het bijzonder onze service.

Wij zijn er trots op dat we u bij ieder vraagstuk behulpzaam kunnen zijn. We leveren service tot aan de deur en haken niet af zodra de opdracht eenmaal binnen is. U mag van ons verwachten dat we u zowel voor, tijdens al na afloop van een project zo goed mogelijk van dienst zullen zijn.

Een voortdurende controle op materiaal, personeel en vervoer maken het plaatje compleet. Van advies tot montage, van verhuur tot logistiek, bij PSB-Steigers bent u op de goede plek.